Pedders este cel mai important producator din Australia de produse si servicii auto pentru sistemele de suspensie, frana, remorcare si directie pentru autoturisme, vehicule cu tractiune integrala, vehicule comerciale usoare si vehicule de inalta performanta.

Pentru fiecare nou sasiu, Pedders dezvolta o solutie integrata de suspensie, perfect adaptata pentru modelul Subaru Forester. Fie ca sunt piese de inlocuire de calitate OEM, piese de performanta pentru autoturisme sau suspensie rezistenta pentru teren accidentat, Pedders este unul dintre putinii producatori care ofera o solutie holistica pentru Subaru Forester. In timp ce Pedders a inceput ca o companie de amortizoare, astazi este unic in sensul ca ofera un „sistem” pe care il proiecteaza, fabrica, distribuie si il si instaleaza (in Australia) sub brandul Pedders, special pentru Subaru Forester. Piesele Pedders includ amortizoare, arcuri, bare de torsiune, bucse (poliuretan si cauciuc), elemente de sasiu, brate de suspensie, brate de sustinere, angrenaje si pompe pentru directie, articulatii CV, chiar si elemente de frana, inclusiv placute, discuri si tamburi, toate perfect compatibile cu Subaru Forester.

Toate sub marca Pedders – un SISTEM dedicat exclusiv pentru Subaru Forester.

Pedders este in mod constant dedicat dezvoltarii si inovarii in domeniul suspensiilor auto. Compania pune accentul pe fiecare element al suspensiei pentru a asigura ca masina ta Subaru Forester ofera performante optime si confortul de care ai nevoie.

Amortizoarele Pedders sunt proiectate pentru a oferi o experienta de conducere lina si stabila, indiferent de conditiiile de drum ale Subaru Forester. Acestea sunt disponibile atat pentru Subaru Forester obisnuite, cat si pentru cele de performanta, si sunt testate riguros pentru a se asigura ca rezista la cele mai extreme solicitari.

Arcurile Pedders sunt proiectate pentru a oferi o inaltime si o rezistenta adecvata, astfel incat masina ta Subaru Forester sa poata face fata cerintelor terenului sau stilului tau de conducere. Indiferent daca conduci pe sosea sau pe teren accidentat cu Subaru Forester, arcurile Pedders sunt construite pentru a face fata oricarei provocari.

Barele de torsiune Pedders sunt esentiale pentru stabilitatea masinii tale Subaru Forester. Acestea reduc ruliul caroseriei in viraje si imbunatatesc manevrabilitatea, astfel incat sa te poti simti in controlul masinii tale Subaru Forester in orice situatie.

Bucsele Pedders, fie din poliuretan sau cauciuc, asigura o legatura solida si durabila intre diferitele componente ale suspensiei, contribuind la reducerea zgomotelor si vibratiilor si la mentinerea unei conduceri linistite si confortabile in Subaru Forester.

Elementele de sasiu, bratele de suspensie si celelalte componente oferite de Pedders fac toate parte din sistemul complet de suspensie pentru Subaru Forester. Compania nu se opreste doar la componente individuale; in schimb, proiecteaza si fabrica aceste piese astfel incat sa functioneze in perfecta armonie, asigurand o experienta de conducere excelenta pentru Subaru Forester.

In plus, Pedders ofera si piese pentru frana, cum ar fi placute, discuri si tamburi, astfel incat sa poti avea incredere ca intregul tau sistem de frana va functiona eficient si in conditii de siguranta pentru Subaru Forester.

Tot ceea ce ofera Pedders vine sub un singur brand, pentru a asigura coeziune si compatibilitate in intregul sistem de suspensie dedicat exclusiv pentru Subaru Forester. Deci, indiferent de tipul de vehicul pe care il conduci sau de conditii de conducere cu care te confrunti, Pedders este solutia completa pentru a-ti imbunatati experienta de conducere si performanta vehiculului tau Subaru Forester. Asadar, poti avea incredere ca alegand Pedders, optezi pentru un sistem de suspensie complet si integrat special proiectat pentru Subaru Forester, care iti va indeplini toate nevoile.