0787629589

Vanzari

 

 

Piese si Accesorii Subaru Forester

Compania

Suntem Land Atelier, de 20 de ani specialisti in vanzarea de piese si accesorii 4×4.

Din 2004, Land Atelier (landatelier.ro) s-a specializat in vanzarea de piese si accesorii pentru autovehicule Land Rover si Range Rover.

Incepand cu anul 2017, Land Atelier aduce in portofoliul sau piese si accesorii si pentru alte marci si modele 4×4 cum ar fi Dacia Duster, Ford Ranger, Hyundai Tucson, Isuzu D-Max, Jeep Renegade, Jeep Wrangler, Kia Sportage, Mercedes-Benz X-Class, Mitsubishi L200, Mitsubishi Pajero, Nissan Navara, Nissan Patrol, Nissan X-Trail, Subaru Forester, Subaru Outback, Suzuki Jimny, Suzuki Samurai, Toyota Hilux, Toyota Land Cruiser, Toyota Rav4, Volkswagen Amarok si altele.

Cine sunt producatorii de piese si accesorii pentru Subaru Forester?

Pedders este expertul nr. 1 din Australia pentru sisteme de suspensie si joaca un rol important in industria auto de peste 65 de ani. Pentru fiecare sasiu, Pedders dezvolta o solutie integrata de suspensie.

Disc Brakes Australia este un producator, designer si distribuitor mondial de discuri de frana. Avand cea mai completa gama de discuri de frana din Australia, DBA este un lider de piata pentru discuri de frana dedicate autoturismelor, vehiculelor 4×4 sau masinilor comerciale

Xtreme Outback produce ambreiaje pentru masini 4×4, SUV si vehicule comerciale. Gama Heavy Duty este un pas inainte pentru cei care cauta un ambreiaj rezistent, de calitate, la un nivel superior echipamentului original, de serie.

Despre noi

Producatori